Punakaaliwrapit

Punakaaliwrapit

1 annos, 15-30 min.

Tarvitset:

Wrapit

  • Punainen tai vihreä kaalinlehti
  • 3 viipaletta kalkkunapekonia leikattuina ohuiksi nauhoiksi
  • 1 iso tomaatti
  • 50 g kurkkua
  • 50 g raejuustoa

Munakokkeli

  • 1 muna
  • 1,1 dl whitePRO ™ -munanvalkuaista
  • ½ dl riisimaitoa

Tee näin:

1. Sekoita muna, munavalkuainen ja riisimaito, ja lisää ripaus suolaa ja pippuria

2. Paista pannulla keskilämpötilassa 

3. Paista kalkkunapekoni

4. Ota iso kaalinlehti ja koristele se munakokkelilla, pekoniviipaleilla, tomaatti- ja kurkkukuutioilla sekä raejuustolla

Vinkki: Saat helposti vegeversion, kun jätät kalkkunapekonin pois.

 

Ravintosisältö per 100 g Per annos  

237kJ/56 kcal
6 g proteiinia
2 g rasvaa
3 g hiilihydraattia
0,5 g suolaa

34 g proteiinia
288 kcal

 
 

Kommentoi