Proteiini-frittatta

Proteiini-frittatta

1 annos, 0-15 min.

Tarvitset:

  • 1,1 dl WhitePRO ™ -valkuaista
  • 1 rkl kurpitsansiemeniä
  • Tuoreita yrttejä
  • 15 g vähärasvaista juustoa
  • 2 viipaletta parmankinkkua
  • Hieman valitsemaasi salaattia
  • Suolaa ja pippuria

Tee näin:

1. Vatkaa munavalkuaiset ja mausta suolalla sekä pippurilla
2. Pilko kurpitsansiemenet
3. Sekoita vatkatut munavalkuaiset, yrtit ja kurpitsansiemenet
4. Voitele pieni kulho ja kaada seos kulhoon
5. Raasta juustoa päälle
6. Paista frittataa uunissa noin 13-15 minuuttia 180°C:ssa
7. Asettele päälle kinkunviipaleet ja tarjoile salaatin kanssa

Vinkki!
Proteiinifrittatta maistuu hyvältä myös kylmänä, siksi se on helppo ottaa mukaan evääksi.


 Ravintoarvot per 100 g ca. Per annos
463 kJ/110 kcal
15 g proteiinia
5 g rasvaa
1 g hiilihydraattia
1 g suolaa
29 g proteiinia
209 kcal

Kommentoi