Broilerkasvispiiras

Broilerkasvispiiras

Luksusta arkipäivään proteiinipitoisella piirakalla
2 annosta, 30-45 min.

Tarvitset:

Taikina

  • 1 dl vettä
  • 1/4 dl öljyä
  • 100 g ruisjauhoa
  • 100 g täysjyvävehnäjauhoa

Täyte

  • ½ parsakaali
  • 1 nippu kevätsipulia
  • 5 kirsikkatomaattia
  • 50 g aurinkokuivattuja tomaatteja
  • 200 g paistettua broilerin rintaa
  • 2,2 dl WhitePRO ™ -munavalkuaista
  • 2 1/2 cup riisimaitoa / maitoa
  • ripaus suolaa ja pippuria
  • 50 g mozzarellaa (viipaloituna)
  • Pesto (taikinan reunaan)

Tee näin:

1. Sekoita pohjan ainekset taikinaksi ja painele taikina piirakkavuokaan

2. Painele haarukalla pieniä reikä taikinan pohjalle ja paista pohjaa  noin 10 minuuttia 175 ° C: ssa

3. Huuhtele parsakaali ja pilko se pieniksi paloiksi

4. Kuori sipuli ja kuutioi se pieniksi paloiksi

5. Levitä parsakaalit, sipulit ja aurinkokuivatut tomaatit piirakkapohjalle 

6. Lisää myös puolitetut kirsikkatomaatit sekä paistetut, paloitellut broilerit pohjalle 

7. Voitele piirakkavuoan reunat pestolla

8. Sekoita munanvalkuaiset ja maito tasaiseksi seokseksi ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Kaada massa piirakan päälle.

9. Lisää juusto täytteen päälle

10. Paista piirakkaa noin. 30 - 35 minuuttia 200 ° C: ssa

 

Ravintoarvot per 100 g Per annos  

575 kJ/137 kcal
9 g proteiinia
5 g rasvaa
11 g hiilihydraattia
0,1 g suolaa

64 g proteiinia
982 kcal

 
 

Kommentoi